Klanten vertellen

Zal nooit meer een ander nemen.

DOOR E. DE BOCK

Wij hebben het aannemersbedrijf sinds 2005, ze hebben ons huis helemaal gedaan, super gewoon, zal nooit meer naar een ander gaan. Betrouwbaar, goed personeel, komen altijd afspraken na, indien achteraf iets is, staan ze meteen weer voor je klaar. Zal nooit meer een ander nemen.

Tevreden klant

DOOR R VAN SLIEDREGT

tevreden klant; aantal klussen prima uitgevoerd

Altijd perfect

DOOR SANDER PARDON

Overzichtelijk klein bedrijf met een aantal all round vaklui. Persoonlijk, hoge kwaliteit, van uitbouw tot inloopkast. Altijd perfect.

Puur vakwerk

DOOR G. VAN BAKEL

Geweldig schilderwerk gedaan bij ons huis uit 1670. Puur vakwerk.

De service achteraf is uitstekend.

DOOR MARIJKE MARKUS

Ik ben erg tevreden over de manier waarop Rob Lagerberg opereert. Hij communiceert goed en klantvriendelijk, komt zijn afspraken na en levert goed werk ook de service achteraf is uitstekend. hij heeft bij mij een zolder geisoleerd, een badkamer en een toilet aangelegd, een CV-ketel vervangen en nog enige kleinere klusjes gedaan.

Helemaal goed!

DOOR M.J.M.A. VAN VELTHUIJSEN

Echt een aannemer die met je meedenkt ipv problemen schept. Helemaal goed!

Kwaliteit

DOOR M. VAN MEETEREN

Betrouwbaar, goede service. Kwaliteit

Beide malen is het werk keurig en volgens afspraak uitgevoerd.

DOOR ROBERT VAN KRALINGEN

Lagerberg heeft twee maal bij ons een verbouwing uitgevoerd, een maal een aantal kleinere klussen en een maal een dakopbouw en een extra badkamer. Beide malen is het werk keurig en volgens afspraak uitgevoerd. Ik beveel Lagerberg dan ook van harte aan

Zijn zeer vakkundig

DOOR MARISKA HAAN

Een bedrijf met goed en vriendelijk personeel. Zijn zeer vakkundig.

Alle deadlines gehaald

DOOR E. STENFERT

Ingewikkelde strakke planning, maar alle deadlines gehaald. Met meerdere leveranciers goed afgestemd en mooi vakwerk geleverd.

De ideale meedenk-partner

DOOR L.L. PONSEN

Een modern bedrijf dat ouderwetse kwaliteit aflevert. De ideale meedenk-partner voor eigenaren van woonhuis-monumenten!

Grote tevredenheid

DOOR ALEXANDER DRIJVER

Heeft naar grote tevredenheid verbouwingen gedaan (uitbouw woonkamer en dakkapel).

Prima service

DOOR OLIVIER VAN BUREN

Prima service, mooi werk, prettige mensen.

We hebben geen stress gehad!

DOOR P. DE PUTTER

Rob Lagerberg en zijn medewerkers zijn niet alleen erg goede vaklui, ze kunnen vooral goed meedenken. Na een grote verbouwing van een oud pand zijn wij erg blij dat we Rob hebben ingeschakeld. We hebben geen stress gehad!

Plezierig om mee samen te werken!

DOOR BAS REICHERT

Al vele projecten met Lagerberg gedaan zowel zakelijk als prive. Betrouwbaar, professional en plezierig om mee samen te werken!

Een verademing

DOOR INFO

Alle onderhoudswerkzaamheden bij een bedrijf, een verademing!

Samenwerking

DOOR E DE BOCK

Wij zijn met Rob in contact gekomen in 2004/2005, vanaf dat moment heeft Rob Lagerberg al onze verbouwingen gedaan in ons huis uit de jaren 30. Wij hebben een serre laten plaatsen, een nieuwe badkamer, een dubbele dakkapel, de woonkamer en gang in oude stijl terug gebracht. Al het schilderwerk de keuken en de laatste klus was de gang beneden. Ik kan wel zeggen “Aannemersbedrijf Lagerberg is onze huisaannemer”. Dank Rob voor de goede SAMENWERKING, want verbouwen doe je toch een beetje samen. Op naar onze nieuwe klus.

Snel kunnen schakelen zodat er in de uitvoering geen misverstanden zijn ontstaan

DOOR MARIEKE EN WALTER

Wij zijn zeer tevreden over het vakwerk en de service van Rob. De offerte was goed uitgewerkt en alle afspraken zijn nagekomen. Vanaf het begin van onze verbouwing kwam Lagerberg met ideen die we graag hebben overgenomen. Met Lagerberg hebben we steeds snel kunnen schakelen zodat er in de uitvoering geen misverstanden zijn ontstaan. Wij bevelen Lagerberg van harte aan!

Aanrader!

DOOR DANIELLE BAVELAAR

Rob en zijn mannen hebben onze 2e etage met dakterras omgetoverd tot 4 prachtige kamers. Top samengewerkt, afspraken worden nagekomen, er wordt supernetjes gewerkt en het ziet er strak uit. Bij de volgende klus bel ik jullie zeker weer! Rob bedankt!

Prima aannemersbedrijf

DOOR MARGRIET V VLIET

Rob en zijn collega, zijn een betrouwbaar aannemersbedrijf. Ze leveren kwaliteit en werken secuur. Ook geven zij een kundig, oplossend of creatief advies. Tot de volgende verbouwing. Bedankt.

Service

DOOR CLAUDINE

Rob en zijn collega’s onlangs voor een klus gevraagd, zeer vriendelijk en servicegericht bedrijf, ontzettend netjes gewerkt, wat een verademing om deze mannen in huis te hebben. Bedankt!

Rob en zijn mensen: superteam

DOOR RUDI STRUIK EN KITTY ZIJLMANS

Onze oude jaren zeventig badkamer is omgetoverd tot een moderne droombadkamer dankzij het grote vakmanschap, de kennis en kunde van Rob. Goed meedenken, steeds overleg voeren en het aandragen van oplossingen kenmerkt hun aanpak. En daarbij zijn ze nog heel gezellig ook. De badkamer is geworden zoals wij alleen maar konden hopen dat hij zou worden. Lagerberg? Doen!

Gewoon doen

DOOR TINEKE CLEIREN

Superteam of droomteam? In ieder geval een team dat zich kenmerkrt door betrouwbaarheid, deskundigheid, vakvanschap, mensenkennis en hartelijkheid! Gewoon doen!

Van bouwval tot droomhuis

DOOR DESIREE WOOLDRIK

Wat eens een bijna vervallen jaren 30 huis was is dankzij het vakwerk, expertise, meedenken, team werk, vakmanschap en vooral heel veel plezier in wat ze doen door Rob en zijn voltallige team tot mijn droomhuis. Het hele huis is gestript en van top tot teen in authentieke stijl met alle isolerende maatregelen aangepast. Van uitbouw tot tweede badkamer, vloerverwarming, parket op alle verdiepingen, keuken, dak isolatie en dakkappellen. Authentieke details werden hersteld of in stijl opnieuw gemaakt. Gedurende de verbouwing continue advies en afstemming waardoor ook meerwerk ontstond dat accuraat en op tijd in de al bestaande plannen mee werd uitgevoerd. Ook de samenwerkende partners van Lagerberg verdienen een groot compliment. Niet alleen het schilderwerk geniet volop bewondering maar ook de samenwerking met alle andere medewerkers was uitermate prettig. Betrouwbare mannen waar je zonder problemen je huissleutel aan afgeeft. Het was een lange en spannende tijd maar we hebben enorm veel plezier gehad aan dit gezamelijke project. Dank mannen, voor jullie vakwerk, vriendschap, geduld, het was een feest met jullie te mogen werken!

Aanrader plus

DOOR JOHN ERNENS

Rob, zijn werknemers en partners hebben weer een uitstekend resultaat geboekt. Niet alleen hun vakkunde, maar ook hun klantgerichtheid en daardoor het gekweekte vertrouwen zijn uitermate prijzenswaardig. Chapeau!!!! De nieuwe keuken in een gedeelte van onze garage werd binnen de deadlines van de keukenleverancier ruim op tijd voorbereid en zeer spoedig daarna van een finishing touch voorzien. Ook de sloop van de oude keuken en het uitbreiden van onze woonkamer inclusief stucen, schilderen en afwerken werd overeenkomstig onze wens snel gerealiseerd. We wisten al door een eerdere grote verbouwing en daarna enige kleine aanpassingen dat we bij Rob Lagerberg aan het goede adres zijn. Daarin zijn we bepaald weer niet in beschaamd. Kortom: hebben we weer een aannemer nodig dan hoeven wij niet na te denken en ziet hij ons zeker terug!! Bedankt Rob c.s.

Zeer tevreden!

DOOR MAAIKE

Twee kamers op de eerste verdieping waren aan een verbetering toe. Rob kwam snel een kijkje nemen en de volgende dag ontvingen we de offerte al. Met zijn inzicht en kennis had hij goede idee´┐Żn voor de kamers. Een maand later waren de kamers volledig vernieuwd en perfect afgewerkt, volledig naar onze wensen. Rob was zelfs zo attent om onze oude stopcontactdozen te vervangen. Naast de expertise, waren de verschillende partners zeer sociaal en vriendelijk. Ze namen echt de tijd om alles perfect af te werken. Voor een volgende klus gaan wij Rob zeker weer vragen!

Topklasse

DOOR JAAP

Rob heeft ons meerdere malen geholpen met klussen. We zijn erg tevreden over de resultaten. Ook toen we lekkages hadden heeft Rob steeds snel geregeld dat er iemand kwam om het probleem op te lossen. De laatste klus was een doorvoer te maken voor de afzuigkap. Rob ziet dan gelijk dat het plafond boven de afzuigkap een beetje doorbuigt. En dat wordt dan ook opgelost op een fijne manier.

Perfecte badkamer

DOOR ROBERT VAN KRALINGEN

Onze oude badkamer had allerlei problemen en het was dus tijd voor een nieuwe. We hadden veel wensen, zoals een nis om dingen in te kunnen zetten, een in de muur verzonken spiegelkast (met spiegelverwarming), grote tegels (moeilijk te tegelen), een smal raam hoog in de gangmuur zodat er altijd (dag)licht in de badkamer is, enz. Rob hebben veel aandacht voor detail. Niet zo maar wat doen, maar eerst nadenken. Hoe snij je bijvoorbeeld grote tegels om een zo mooi mogelijke verdeling te krijgen? Hoe krijg je twee materialen naast elkaar zodat de overgang mooi is? We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De badkamer is helemaal naar wens en kan hopelijk weer een tijd mee.

Klasseklus

DOOR BART MARIJT

Jongstleden vrijdag werden onze badkamer en toilet beneden opgeleverd. Wat een feest, nog mooier dan verwacht! Alles ziet er mooi strak uit, tegels met laser uitgelijnd voor een prachtig resultaat. Heerlijke luxe met vloerverwarming, dimbaar licht, verwarmde spiegel, en uniek: glazen elementen die in de voegen verwerkt zijn zoals planchetten en de douchewanden. Veel aandacht voor details dus, waardoor je een schitterend eindresultaat krijgt. Rob hartelijk dank!

Mooie uitbouw met open keuken

DOOR MARCO EN LISETTE EGGENKAMP

Rob heeft ons prima geholpen met wat begon als een plan voor een nieuwe keuken en eindigde in een compleet aangepaste begane grond. We hebben nu een uitgebouwde open keuken met daklicht, volledig vervangen en geisoleerde vloer met vloerverwarming, volledig vervangen plafonds, stucwerk en electra. Rob heeft ons hier goed in geadviseerd en ook de uitvoering was naar onze wens. Ook onvoorziene zaken zoals een plaatje asbest in de keuken en een schoorsteen die gerepareerd moest worden werden netjes opgepakt en afgehandeld. Wij hebben Rob inmiddels al aangeraden aan vrienden en kennissen en zouden hem voor een volgende klus zeker weer vragen.

vakkundige dakreparatie

DOOR W. DE BRUIJNE

Voor een dakreparatie ten gevolge van houtrot is een goede samenwerking van aannemer en dakbedekker/ loodgieter noodzakelijk Welnu daar is Rob Lagerberg prima in geslaagd ondanks de enorme werkdruk ten gevolge van de overstelpende vraag naar deze vaklieden. Van harte aanbevolen!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?